At vælge et betontag kan være en virkelig god løsning da et beton tag ofte kan holde mindst halvtreds år under alverdens klimaforhold. Beton tag er i Danmark en af de populæreste taglæsninger og har også være dette i mange år. Derfor er et beton tag et virkelig godt og fornuftigt tag at vælge.

Et betontag er selfølgelig et tag baseret på beton. At vælge beton tag frem for de fleste andre tag, er et rigtigt god valg, da betontag er et af de mest holdbare tag, men dog selfølgelig også rimeligt dyrt i forhold til et tag der kun holder cirka femten år. Disse tagtyper er derfor et lidt dyrt, men virkelig fornuftigt og godt valg at vælge og købe. Betontag har igennem mange år, været en af de mest populære og bedste tag løsninger i Danmark.

Dette betontags matriale er Romernes skyld vi kender til, det er nemlig dem der opfandte betontags og var virkelig populært helt op til 100 år efter, i hele Europa. Betontag blev faktisk kun opfundet fordi at der var mangel på byggematrialer i de Romerske byer og de valgte derfor at bygge dette fantastiske tag ud af beton, dette var i cirka år 1800. Imellemtiden er der dog sket rigtig meget inden for udviklingen af betontage og et moderne betontag er fuldt ud på højde med flere af de andre populære tagtyper som bruges i Danmark.

Hvis du skal have et nyt tag, er betontag et rigtigt godt valg for dig. Dette tag er nemlig solidt, rimelig værdi prisværdigt og så holder det virkelig længei forhold til de fleste andre tage, virkelig et godt valg at tage. Dog skal du vide visse ting hvis du bestiller et nyt tag, der er jo selfølgelig også noget dårligt ved dette, dog er det ikke hundrede procent sikkert at dette sker, men efter et år kan der være chance for at dit beton tag kan se lidt slidt eller beskidt ud. Dog er det ikke så slemt, har selv betontag og synes selv det ser lidt slidt ud, men synes alligevel det har gjort det ligesom, mere unikt og får at være helt ærlig, kan jeg faktisk måske godt lige lide det en lille smule, da det giver det der rå og måske lidt unikke design. De betontag bliver for det mest ud slidt på grund af urenheder og også den fugtige danske luft, som der er overalt her i Danmark som du ikke kan undslippe, men urenhed kan dog und slippes. Du kan læse mere meget om denne tagtyper herinde på dansktagservice.dk hvor du finder forskellige råd og guides til tagkonstruktioner af alle typer.

Betontag’et udformes som i gamle dage, stadig ligesom de fleste stykker tag, nemlig bølgeformet så det ligner det velkendte og gode tegltag, som nærmest kan findes overalt i hele Danmark. Her i danmark er denne tagtype brugt på imellem 400.000 og 500.000 danske huse, dette er virkelig meget og beviser også at det må være et godt tag, siden der er så mange der har dette tag, og vi ser stadig flere og flere som vælger at benytte sig af denne tagtype.