Hvad enten der er tale om et ståltag, betontag, skifertag, tagpap eller en helt anden tagtype, står vi klar til at hjælpe dig. Find f.eks. prisen på et helt nyt tegl tag via vores online beregner, og få en ide om hvad det vil koste med et nyt tag på dit hus.

Priser på nyt tag i beton

Råd om nyt tag

Mangler du hjælp til at vælge hvad tagtype du skal købe som f.eks. ståltag, tegltag, eternitag, skifertag eller tagpap? Mulighederne i et nyt tag, f.eks. mulighederne for at tilføje en ny kvist eller ekstra loft værelse. Kan man beholde sit nuværende undertag eller skal der lægges nyt? Kan det nye tag lægges ovenpå sit gamle? Hvis man ikke selv er inden for byggebranchen, kan det være rigtigt svært selv at have en ide om størrelsen af disse projekter, så hvorfor ikke booke et gratis tagtjek, og vores professionelle rådgivere hjælper gerne med at finde mulighederne i din bolig og svare på det evt. spørgsmål du har. Vælger du ikke at gå viderer med det, koster det dig ikke noget. Så hvorfor ikke benytte sig af denne unikke mulighed? F.eks. hvis du er interesseret i at få et nyt betontag på dit hjem.

Læs mere: Betontag som nyt tag

Hvad koster nyt tag?

Prøv vores gratis online tag beregner, og se hvad dit nye tag cirka vil koste at få lagt. Det er jo stor forskel på prisen alt efter hvor i landet man bor, hvilken type tag man vælger, tagets hældning og hvor stort ens tag areal er, hvilket alt sammen er med til at påvirke prisen. F.eks. er prisen på Sjælland noget højere end f.eks. i Nordjylland. Derfor har vi udviklet en helt ny tagberegner, hvor du nemt og hurtigt kan få en ide om hvad et nyt tag vil koste dig at få lagt, baseret på din placering i landet, tagtype og størrelse på taget. Dette betyder at prisen på dit nye tag kan variere en del, så prøv denne simple og effektive pris beregner – for et nyt tag – her på Pris Nyt Tag.

Betontag perfekt til nyt tag

Ring til os

Kontakt os allerede i dag og bestil et gratis møde, hvor vores professionelle tag eksperter hjælper med rådgivning og priser på dit næste tagprojekt. Vi tilbyder gratis rådgivning inde for alt lige fra valg af tagtype, til hvilke muligheder du har når du alligevel skal have lagt et nyt tag på dit hjem eller din butik. Vi er her for at hjælpe dig med at komme i gang med dit næste tagprojekt og sørger for du får den bedst mulige rådgivning hele vejen igennem forløbet – lige fra planlægningen af projektet til oprydningen. Så kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig i gang med at få gjort noget ved dit tag, hvad enten du skal have nyt tag på din bolig eller renoveret dit gamle tag.